MĂSURI DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ ORGANIZATE LA CELE DOUĂ FESTIVALURI CE VOR AVEA LOC PE RAZA JUDEŢULUI PRAHOVA ÎN ACEST SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ
 
Peste 100 de poliţişti vor acţiona, zilnic, în perioada 17-19 iunie, împreună cu ceilalţi parteneri instituţionali, cu ocazia evenimentelor Holiday Mood Delirium şi Mountain Vibe, organizate în acest sfârşit de săptămână, în staţiunea Azuga şi în comuna Teişani.
 
Pentru ca toţi participanţii să se bucure de spectacolele organizate, şi pentru ca ele să rămână o amintire plăcută pentru aceştia, poliţişti de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, prevenire, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, vor fi prezenţi printre cetăţeni pentru prevenirea incidentelor negative, menţinerea climatului optim de siguranţă publică, fluidizarea traficului rutier şi pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravenţională.
 
Principalul obiectiv al poliţiştilor prahoveni, în perioada menţionată este acela de a asigura ordinea şi liniştea publică astfel încât oamenii să se afle în siguranţă. 
 
În aceeaşi măsură, vor fi efectuate acţiuni informativ – preventive, la care vor lua parte poliţiştii, alături de specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Prahova.
 
Vă reamintim faptul că zilnic vor acţiona peste 40 de poliţişti rutieri care se vor afla permanent pe drumurile publice din judeţ efectuând filtre rutiere, în vederea identificării conducătorilor auto care nu respectă regulile în vigoare, folosind în acest sens aparatele radar, DrugTest şi etilotest. 
 
În caz de nevoie sau dacă aţi asistat, ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112! 
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova
 
Foto: INFOPLOIESTICITY
Video:IPJ Prahova