Un bărbat în vârstă de 45 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt
La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din comuna Berceni, cu privire la faptul că are un conflict verbal cu o angajată a unei societăţi comerciale din comună.
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, identificând persoanele implicate, ca fiind vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani, concubina acestuia, în vârstă de 29 de ani, dar şi angajata societăţii comerciale. 
Din primele verificări a reieşit faptul că, femeia în vârstă de 29 de ani s-a deplasat la magazinul în cauză, pentru a face cumpărături, moment în care a oferit angajatei o bancnotă de 100 de lei, aceasta din urmă dându-i rest doar 50 de lei, motivând faptul că, concubinul acesteia ar avea o datorie mai veche.
Ulterior, bărbatul de 45 de ani, în urma unor discuţii contradictorii cu angajata societăţii ar fi sustras din incinta unităţii mai multe produse alimentare. 
Cu ocazia cercetărilor, produsele în cauză au fost recuperate, iar apelantul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991R.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
 
Sursa:IJP PRAHOVA
 
Foto ilustrativ