PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT CALIFICAT ŞI PUNERE ÎN CIRCULAŢIE A UNUI AUTOVEHICUL NEÎNMATRICULAT
UPDATE:
În urma probatoriului administrat, faţă de tinerii cu vârstele de 20, respectiv 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
STIRE INITIALA:
 
Astăzi, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară în 2 comune din judeţul Ialomiţa, în vederea documentării activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. 
3 persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii. 
În fapt, în cursul lunii mai a anului curent, trei bărbaţi, cu vârstele de 20, 24, respectiv 26 de ani, ar fi comis 5 fapte de furt de carburant din staţii de alimentare cu carburant, precum şi 4 fapte de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.  
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.000 de lei. 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate atât un set de plăcuţe cu numere provizorii de circulaţie, cât şi alte bunuri susceptibile să fi fost folosite la comiterea faptelor. 
Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova. 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
sursa:IJP PRAHOVA