UPDATE.AMANAT.Concurs de pescuit pentru copii, in Parcul Memorial „Constantin Stere”
UPDATE:
Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile, concursul de pescuit pentru copii, organizat weekendul acesta, pe lacul din Parcul Memorial „Constantin Stere”, se amână pentru data de 18.06.2022, ora 09.00.
STIRE INITIALA:
Municipalitatea ploieşteană continuă seria de evenimente adresate celor mici cu un concurs de pescuit ce va avea loc pe lacul din Parcul Memorial „Constantin Stere” sâmbătă, 11 iunie 2022.
 
Pot participa copii cu vârsta între 7-14 ani, care trebuie să fie însoţiţi de părinţi/bunici/tutore, ce vor semna un acord de asumare a responsabilităţii totale în ceea ce priveşte copilul.
 
Organizatorul evenimentului este Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploieşti.
 
Înscrieri pentru această competiţie se fac doar la adresa de e-mail: concurspescuitbucov@yahoo.com  - Titlul mesajului electronic trebuie să fie “Concurs de pescuit pentru copii-2022”, iar la înscriere trebuie precizate numele, vârsta copilului şi un număr de telefon pentru contact. Menţionăm că sunt disponibile 15 locuri în cadrul competiţiei.
 
Detalii suplimentare despre concurs se pot obţine la telefon 0244.275.972 - interior 4 sau la adresa web: https://www.facebook.com/parc.bucov
 
Sponsori ai evenimentului sunt Tuborg şi PEPSI România.