Ploieştiul s-a îmbrăcat de sărbătoare

Marţi seara de pe esplanada Palatului Administrativ s-a dat startul Sărbătorilor de iarnă.

Autorităţile locale din Ploieşti au aprins luminile de sărbători spre bucuria copiilor şi părinţilor.

Mii de ploieşteni au fost prezenţi la aprinderea acestora, apoi au asistat la piesa de teatru “Dragonul “, piesa aparţinând Teatrului “Ciufulici “, la venirea lui Moş Nicolae, un concert al îndrăgitului artist Smiley şi un foc de artificii.

 

Moş Nicolae a făcut faţă cu greu copiilor.

Deşi jandarmii prezenţi la faţa locului au încercat să menţină ordine, zeci de copii cu părinţi l-au “înghesuit “pe Moşu’ acesta făcând faţă cu greu.

În timpul când acesta împărţea cadouri copiilor, mai mulţi dintre aceştia pierzându-se de părinţi, ajutorul găsirii acestora fiind dat de Jandarmeria Prahova.

 

Smiley – declaraţii pentru ploieşteni.

“Este o bucurie să vin la Ploieşti. Mi-am făcut vacanţe aici la Ploieşti, tatăl meu este din Ploieşti, bunicii mei sunt din Ploieşti. Ploieştiul este a doua casă pentru mine şi de fiecare dată vin cu plăcere “... Dragii mei vă doresc să aveţi un Crăciun Fericit, să petreceţi frumos, iar anul care vine să vă aducă linişte şi pace “.

Smiley a lăudat şi Petrolul Ploieşti.

În timpul concertului gruparea “lupilor galbeni “a fost lăudată de artistul cu “sânge ploieştean “acesta a spus că vrea să vadă Petrolul cât mai repede în “Divizia A “.

Despre Petrolul Ploieşti, Smiley aflând detalii de la bunul său prieten, Cabron (cel din urmă fiind un “lup galben “adevărat).

Concert fantastic.

Deşi s-a lăsat frigul, Smiley a încălzit timp de o oră atmosferă, publicul fiind “incendiar “.

După show-ul oferit de Smiley, acesta a avut o sesiune foto şi de autografe.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii, dar din păcate acesta nu a putut fi vizibil, de toată lumea prezentă, fiind lansat din Parcul “Toma N.Socolescu “, cei prezenţi la scenă, reuşind să vadă doar o parte din acesta, fiind “acoperit “de Palatul Culturii.

 

Foto si video :Andrei Gratie ( VideoStudio