SGU Ploiesti a participat la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului „Serbarea Florilor”, organizat de Primăria Municipiului Vaslui
În perioada 20-22 mai a.c., societatea noastră a participat la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului „Serbarea Florilor”, organizat de Primăria Municipiului Vaslui. 
În cadrul acestei ediţii, societatea noastră a răspuns invitaţiei municipalităţii vasluiene, prin expunerea de material floricol şi dendrologic din producţia proprie, respectiv plante anuale şi de apartament, precum şi arbuşti ornamentali. 
Astfel, pentru a realiza aranjamentul floral, din cadrul standului societăţii noastre, au fost utilizate 1.000 de răsaduri de plante decorative (begonie, coleus, salvie, cineraria), 50 de ghivece cu plante de apartament, 4 arbuşti şi un arbore. 
 De asemenea, pentru realizarea tabloului floral au fost utilizate şi elemente de recuzită, respectiv pietricele decorative, scoarţă de copac, coşuleţe şi elemente din lemn. 
Evenimentul menţionat a reunit zeci de expozanţi din ţară, aranjamentul floral realizat de societatea noastră bucurându-se de aprecierea atât a publicului, cât şi a municipalităţii vasluiene.
 
Sursa:Comunicat SGU Ploiesti