Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ciorani sunt cercetaţi penal pentru profanare de cadavre
Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ciorani sunt cercetaţi penal pentru profanare de cadavre.
Ei s-au filmat dansând pe manele alături de scheletul unei femei. Imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.
Din primele informaţii se pare că cei doi bărbaţi sunt groparii care se îngrijesc de cimitirul din comuna prahoveană Ciorani, iar filmarea de-a dreptul şocantă ar fi fost realizată în cursul lunii februarie a acestui an, în cimitir. În imaginile făcute pe marginea unui mormânt se vede cum doi bărbaţi ţin în picioare scheletul femeii şi dansează pe manele. 
Filmarea a fost publicată recent pe Tik Tok şi a ajuns inclusiv la poliţie.  IJP Prahova a transmis luni că în cauza a deschis un dosar penal, protagoniştii fiind identificaţi şi luaţi la audieri.
”Având în vedere apariţia pe o reţea de socializare a unui clip video ce ilustrează doi bărbaţi care sunt filmaţi lângă osemintele unei femei, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
În cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.
 
 
Foto captura/tiktok