Dosare penale întocmite pentru săvârşirea infracţiunii de furt
La data de 19 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt. 
În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 13:00, la sediul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat din municipiu, care a declarat faptul că în perioada 23-25 aprilie a.c., i-ar fi fost sustrase oglinzile autoturismului personal care a fost parcat pe o stradă din municipiu. 
În urma cercetărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu. 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. 
 
La data de 19 mai a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesiazţi de către un bărbat, în calitate de reprezentant al unui centru comercial din municipiu despre faptul că un bărbat ar fi trecut linia caselor de marcat având asupra sa produse alimentare în valoare de aproximativ 270 de lei, fără a le achita. 
În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, aceasta fiind la scurt timp găsită în apropierea centrului comercial, ca fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Bărcăneşti. 
Produsele sustrase au fost predate reprezentantului centrului comercial, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. 
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ