În perioada 22 - 27 mai a.c., Poliţia Română organizează, la nivel naţional, o nouă ediţie a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”
 În perioada 22 - 27 mai a.c., Poliţia Română organizează, la nivel naţional, o nouă ediţie a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.
 
Dacă vrei să afli cum poţi preveni să devii victima unei infracţiuni sau care sunt soluţiile la problemele pe care le întâmpini, dacă vrei să vorbim despre consecinţele care decurg din comiterea de infracţiuni şi care este limita dintre legal şi ilegal, participă  la activităţile organizate de specialiştii în prevenirea criminalităţii din judeţul tău.
 
În perioada 22 - 27 mai a.c., Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, organizează cea de a XVI-a ediţie a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.
 
Obiectivul acestor acţiuni este informarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea consecinţelor ce decurg din comiterea de infracţiuni.
 
Astfel, specialiştii în prevenirea criminalităţii vor organiza, la nivel naţional, activităţi în spaţii publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităţilor de acţiune ale Poliţiei Române pentru anul 2022, în colaborare cu parteneri instituţionali, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum discriminarea, violenţa domestică, dispariţiile de minori, siguranţa pe stradă şi acasă, precum şi siguranţa în mediul online.
 
 
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/IJP Vrancea