Scandal in centrul Ploiestiului. Patru tineri s-au luat la bataie
”La data de 18 mai a.c., în jurul orei 12:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptu că în zona Palatului Culturii din municipiul Ploieşti are loc un conflict între mai mulţi tineri.
 
În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, aplanând conflictul, stabilindu-se faptul că între cei 4 tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani a izbucnit un conflict spontan, în urma acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani fiind lovit cu pumnul de un alt tânăr în vârstă de 17 ani.
 
Totodată, asupra a doi dintre băieţi au fost găsite două obiecte, unul tăietor-înţepător şi unul contondent, fără ca acestea să fi fost folosite în altercaţie. 
 
Faţă de cei 4 tineri a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr.61/1991 R, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul fără drept de obiecte periculoase.” anunta IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/stirileprotv.ro