Un prahovean de 40 de ani a fost reţinut pentru tâlhărie calificată
 
La data de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de  Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat un bărbat bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. 
 
În fapt, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comună Berceni, despre faptul că în timp ce se afla în zona de sud a municipiului Ploieşti ar fi fost abordat de un bărbat care l-ar fi îmbrâncit şi deposedat de o sumă de bani. 
 
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată, la scurt timp de către poliţişti ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comună Bărcăneşti asupra căruia s-a găsit suma de 176 de lei, sumă sustrasă din buzunarul apelantului. 
 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ploieşti a dispus  arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru bărbatul de 40 de ani, reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/digi24.ro