Infracţiuni la regimul rutier.  Poliţiştii prahoveni au depistat mai mulţi bărbaţi care se aflau beti  la volan
La data de 14 mai a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băicoi, în timp ce acţionau cu aparatul radar pe strada Republicii din oraş au depistat un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 99 km/h (+ 49 km/h peste limita legală). 
 
Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din comună Floreşti. 
 
Întrucat acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Sambata  noaptea, în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Aluniş au oprit, pentru control, pe DJ 214, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comună. 
 
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Duminica dimineaţă, în jurul orei 05:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului au oprit, pentru control, pe DN1 A, pe Bulevardul Nicolae Iorga, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în comuna Gura Vitioarei. 
 
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
 
Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ/adevarul.ro