Universitatea Petrol- Gaze din Ploieşti  a organizat ,, Zilele Portilor Deschise”

 În perioada 9 - 10 Mai 2022, Universitatea Petrol- Gaze din Ploieşti a organizat ,, Zilele Portilor Deschise” , eveniment cu ocazia căruia ne-au trecut pragul în jur de 700 de elevi din 18 licee , dornici să ne cunoască oferta educatională pentru anul universitar 2022-2023, baza materială, resursele educationale, şi să culeagă informatiile direct de la sursă prin intermediul cadrelor didactice universitare şi al studentilor pe care i considerăm adevăraţii ambasadori ai prestigioasei noastre universităti.

Colaborarea dintre mediul universitar si preuniversitar în cadrul programului Erasmus Plus a adus în universitate elevi şi cadre didactice, beneficiari ai programului Erasmus din ţările de provenientă, respectiv Turcia, Germania, Lituania, Belgia. Au fost două zile pline de efervescentă, de bună dispozitie, în care reprezentanţii fiecărei facultăti au prezentat cu pasiune si multă determinare avantajele, satisfacţiile profesionale pe care le are un viitor student/absolvent al diferitelor specializări.

Bucuroşi de oaspeţi, onoraţi de prezenţa lor în amfiteatrele , laboratoarele, bibliotecile, baza sportivă, cantina etc, ne am despărţit de aceştia cu speranţa revederii în sesiunea de admitere .

Până atunci nu ne rămâne decât să le urăm tuturor elevilor, succes la bacalaureat si alegeri înţelepte pentru o carieră de succes.

,,Ţelul suprem al educaţiei este să preschimbe oglinzile în ferestre. “ Sydney J. Harris

Sursa:Comunicat de presa Conf.univ.dr. Mirela Dulgheru- Purtator de cuvant UPG PLOIESTI