Poliţistii  din Urlaţi au retinut trei barbati care furau  combustibil din utilajele folosite pentru reabilitarea DJ 102 K
La data de 7 mai a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi au fost sesizaţi de către un bărbat, din comuna Fântânele, cu privire la faptul că, mai multe persoane sustrag combustibil din utilajele folosite pentru reabilitarea DJ 102 K, care erau parcate la ieşire din comună şi aparţineau unei societăţi comerciale din comuna Măneşti.
În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea persoanelor bănuite, în timp ce se deplasau cu autoturismul, pe raza comunei Ceptura.
Poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor, ca fiind trei bărbaţi cu vârstele de 32, 51 şi respectiv 67 de ani.
În urma controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 recipiente din plastic, a 20 de litri fiecare, cu produs lichid ( posibil combustibil).
Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
În baza probatoriului administrat, faţă de cei trei bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 9 mai a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursa:IPJ Prahova
Foto ilustrativ/stiripesurse.ro