Şoferi din Prahova cercetaţi pentru infracţiuni la regimul rutier
Sâmbătă, 7 mai a.c., în jurul orei 7:30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control, un autoturism, care circulă din direcţia DN 72 către Şoseaua Vestului.
Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Ploieşti, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere cu restricţii – SUSPENDAT.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
În jurul orei 16.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier-Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 101D,  în  localitatea Mălăieşti, au oprit pentru control un autoturism, care circulă pe direcţia sat Buda către comuna Bărcăneşti.
Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Ploieşti.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,41 MG/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
 
Sursă:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ