Un loc  de joacă din Ploiesti a fost închis,   după ce un copil a fost rănit de un leagăn rupt. C.R.P.C.  a efectuat  controale în toate parcurile din oraş
 
Un copil în vârstă de 4 ani, care se afla într-un loc de joacă din zona de Vest a Ploieştiului, a fost rănit, marţi, de un leagăn care s-a rupt. Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti) s-a autosesizat după incident, iar locul de joacă a fost închis.
 
Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti) s-a autosesizat după ce un copil, în vârstă de 4 ani, care se afla la un loc de joacă din zona de vest a Ploieştiului, a fost rănit în momentul în care leagănul s-a rupt.
 
În timpul controlului efectuat la locul de joacă din Parcul Lămâiţa din Ploieşti comisarii ANPC au constatat şi alte deficienţe.
 
„În urma verificărilor efectuate la locul de joacă unde a avut loc incidentul, s-a constatat că echipamentul de agrement în cauză fusese ridicat de firma SGU, dar datorită altor nereguli la celelalte echipamente de agrement s-a luat decizia dezafectării echipamentelor cu deficiente”, se arată într-un comunicat transmis de comisarii ANPC, care au anunţat că astfel de controale vor avea loc şi la celelalte parcuri şi locuri de joacă din Ploieşti.
 
„Ţinând cont de cele constatate şi în încercarea evitării apariţiei de noi evenimente asemănătoare am luat hotărârea de a demara o acţiune tematică de control împreuna cu SGU la celelalte parcuri şi locuri de joacă din Municipiul Ploiesti.  
 
Am fost asiguraţi de o deplină cooperare atât din partea conducerii SGU, cât şi din partea Primăriei Ploieşti”, se precizează în comunicatul de presă.
 
Incidentul AICI:
 
 
Foto:Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploieşti) si observatorulph.ro