Un bărbat şi o femeie reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat
 
La data de 3 mai a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoatului de Poliţie Judeţean Prahova au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în comuna Floreşti, la locuinţa unor persoane bănuite de săvârşirea a două fapte de furt calificat. 
 
În fapt, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., un bărbat şi o femeie ar fi sustras din rezervorul unei autoutilitare, care era parcată în comuna Păuleşti, 100 de litri de combustibil, iar, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., ar fi sustras catalizatorul unei alte utilitare, ce se afla în curtea unei societăţi comerciale, din comuna Poiana Câmpina.
 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite bunuri despre care se presupune că ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor. 
 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul, de 36 de ani, şi tânăra, de 22 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 4 mai a.c., să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive. 
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada de Operaţiuni Speciale Ploieşti.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea probării activităţii infracţionale şi lămuririi cauzei sub toate aspectele.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ