Depistaţi în flagrant delict de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti
La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11:15, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au depistat în flagrant delict 2 persoane, în timp ce sustrageau bunuri din interiorul unui camion, care se afla parcat în curtea unei societăţi comerciale.
Din cercetări a reieşit faptul că, cei 2 bărbaţi cu vârstele de 31, respectiv 36 de ani, angajaţi în calitate de conducători auto, în cadrul unei societăţi comerciale de transport marfă, în cursul zilei de ieri urmau să efectueze un transport pentru o altă societate subcontractantă.
Aceştia au fost surprinşi de către poliţişti în timp ce sustrăgeau mai multe cutii cu diverse produse, din semiremorca camionului şi le încărcau în autoturismele personale.
La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţi din cadrul socetăţii comerciale subcontractante care au inventariat bunurile găsite în cele două autoturisme precum şi în apropierea semiremorcii. 
Toate produsele sustrase au fost introduse într-o altă semiremorcă, uşile acesteia fiind sigilate în prezenţa poliţiştilor, urmând ca aceasta să fie preluată ulterior şi transportată la destinaţia finală. 
Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi a stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ