Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, solicitat la peste 1300 interventii de Paste
 
Minivacanţa de Paşti nu a fost una liniştită pentru toată lumea. La Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova s-a lucrat la foc continuu, fiind înregistrate 1367 de solicitări în cele patru zile libere de Paşti, perioadă în care echipajele medicale au fost solicitate la şase accidente rutiere şi la incendiul de la Halele Centrale.
 
Vineri, 22 aprilie, la SAJ Prahova s-au înregistrat 317 solicitări, dintre care trei au vizat evenimente rutiere. Primul accident a fost înregistrat la 11.39, la Urlaţi. Victima, o femeie în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral, pierderea stării de cunoştinţă şi traumatism la picior. Alte două persoane au refuzat transportul.
 
Vineri seară, la ora 22.36, a mai avut loc un accident, în Dumbrava.
Toate cele trei persoane implicate au refuzat examinarea şi transportul la spital.
Câteva ore mai târziu, în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a mai produs un accident la Poiana Copăceni. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a refuzat transportul la spital.
 
Sâmbătă, 23 aprilie, echipajele SAJ Prahova au intervenit la două accidente rutiere.
Primul s-a înregistrat sâmbătă seară, în jurul orei 20.32 la Poienarii Apostoli. Un băieţel în vârstă de 8 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi plagă frontală, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru investigaţii medicale amănunţite.
 
Câteva minute mai târziu, echipajul SAJ Prahova a fost solicitat la un accident în Lunca Mare. Un tânăr în vârstă de 35 de ani a fost preluat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral grav şi traumatism abdominal forte, precum şi o fractură deschisă la mână.
 
Duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşti, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate la incendiul de la Halele Centrale.
Doi bărbaţi, în vârstă de 45 de ani şi de 61 de ani, s-au intoxicat cu fum, însă au refuzat transportul la spital.
 
Luni, 25 aprilie, în a doua zi de Paşti, echipajele SAJ Prahova au fost solicitate la un accident la Măneşti, unde toate cele trei persoane implicate au refuzat transportul la spital.