Vineri a avut loc la Sala Europa
 
Vineri, 15 aprilie ora 18.00, a avut loc la Sala Europa "Gala Dansului - Prietenii Palatului", eveniment care a avut ca scop premierea coregrafilor şi profesorilor ploiesteni, care au slujit cu pasiune această artă vreme de mai multe decenii.
”Deşi astăzi se încadrează în categoria pensionarilor, dragostea lor pentru arta dansului nu poate fi "pensionată"; considerăm că este o obligaţie morală să îi aducem la rampă şi să le spunem că nu i-am uitat, că pasiunea lor s-a transmis peste timp şi că acest foc viu nu se va stinge. ” a declarat pentru INFO PLOIESTI CITY,  prof. Robert Zahariuc de la Palatul Copiilor Ploiesti 
Cu acest prilej au evoluat pe scenă solişti remarcabili precum Greta Niţă de la Opera Nationalta Română Bucureşti, Razvan Hanganu de la Teatrul Toma Caragiu şi elevi ai Liceului de Coregrafie si ai scolii Dance Planet.
 Nu a lipsit de pe scenă ansamblu de balet Etoiles de la Palatul Copiilor.
Evenimentul a fost un real succes şi s-a bucurat de prezenţa subprefectului Alexandru Vane si viceprimarul Daniel Nicodim care au înmânat premii sărbătoriţilor.
 Partenerii evenimentului au fost: Consiliul Judeţean Prahova, Asociaţia Arta Pentru Suflet, Siati, AudioSound, Bes, Le Bonbon, ArhiServ.
Evenimentul a fost organizat de prof. Robert Zahariuc de la Palatul Copiilor Ploiesti