Soferi prahoveni depistaţi la volan fără permis de conducere sau circulând cu un autoturism neînmatriculat
La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, în timp ce acţionau pe linie rutieră pe strada Eroilor din staţiune, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sinaia au observat un autoturism condus de un tânăr, care se deplasa pe strada Eroilor către Bulevardul Carol I. 
La vederea echipajului de poliţie, conducătorul autoturismului a frânat brusc, a oprit pe partea dreaptă a părţii carosabile şi a stins farurile. 
Cu ocazia legitimării şoferului şi verificarilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că la volan se afla un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Bucureşti, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. 
 
La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serivicu, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe strada Mihai Bravu, din direcţia Berceni către Ploieşti. 
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Vărbilău, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că numerele de circulaţie provizorii figurează ca fiind expirate. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ