Accident rutier în Ploieşti, provocat de un şofer beat
La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 16.40, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Andrei Mureşanu din municipiu s-ar fi produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.
 
Poliţiştii rutieri s-au deplasat la locul indicat, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Andrei Mureşanu din direcţia Şoseaua Nordului către Bulevardul Republicii, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani din municipiul Ploieşti a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un alt bărbat, provocând astfel avarii ambelor autoturisme.
 
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 27 de ani rezultatul a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
 
Sursa: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ