Conducători auto depistaţi de poliţiştii rutieri, în timp ce circulau cu numere provizorii expirate

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 6.40, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serivicu, au oprit pentru control, un autoturism, care circula pe Bulevardul Independenţei, din direcţia centru către Gara de Sud.

Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploieşti, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că numerele de circulaţie provizorii figurează ca fiind expirate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

După aproximativ 2 ore, tot poliţiştii rutieri, din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Ştrandului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism, care circula din direcţia Bucov către centru.

Conducătorul auto a fost identificat, în persoana, unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Berceni, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că numerele de circulaţie provizorii figurează ca fiind expirate.

Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Sursa:IPJ Prahova

Foto ilustrativ