IJP PRAHOVA. Reactie la articolul ,,Un avion a decolat de pe o şosea din Prahova
 
Potrivit  presei, miercuri, ”un avion care decolează de pe o şosea din Prahova a fost filmat dintr-un autoturism care se afla în trafic. Incidentul a avut loc pe raza comunei Poienarii Burchii, în judeţul Prahova. În imagini se poate observa cum autoturismele evită coliziunea cu avionul, în timp ce aparatul de zbor încearcă să evite crengile copacilor de pe marginea drumului.”
 
Reactia IJP Prahova:
”În urma apariţiei în spaţiul public a articolului cu titlul: ,,Un avion a decolat de pe o şosea din Prahova",  compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie  Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
 
Până la acest moment, la nivelul unităţii noastre nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la aspectele ilustrate. 
 
În cauză, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a dispus efectuarea de verificări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă.
În urma verificărilor efectuate pe teren, atât în zona indicată în articolul în cauză, cât şi în zona aerodromurilor Tăriceni şi  Strejnic a rezultat faptul că, în cursul zilei de astăzi, nu a fost înregistrat niciun zbor, nefiind identificate aparate de zbor ca cel din imagini. 
 
Totodată, a fost identificată persoana care a distribuit clipul video, găsit pe o pagină de socializare, motivând că l-a denumit cu respectivul titlu din dorinţa de a obţine mai multe aprecieri.”
 
 
Foto ilustrativ/bzi.ro