Un hot a fost  prins la furat în Cimitirul Mihai Bravu din Ploieşti. Reactia SGU
SGU Ploieşti SRL aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că investiţiile societăţii, în ceea ce priveşte camerele de supraveghere amplasate în cimitirele administrate, îşi dovedesc utilitatea.
Astfel, în data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, sistemul de supraveghere din Cimitirul Mihai Bravu a surprins imagini cu o persoană care sustrăgea mai multe coroane de flori din perimetrul acestuia, aruncându-le peste unul din garduri.
 
În urma intervenţiei de urgenţă a echipei de supraveghere, persoana în cauză a fost reţinută şi preluată de reprezentanţi ai poliţiei care s-au prezentat la faţa locului în urma solicitării echipajului de intervenţie al firmei contractate.
 
Cu această ocazie, SGU Ploieşti reaminteşte ploieştenilor că au fost amplasate 105 camere video de supraveghere, în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării persoanelor care comit acte de vandalism şi aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislaţia şi procedurile interne în vigoare.
 
Prin această achiziţie, SGU Ploieşti vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce priveşte îmbunătăţirea siguranţei acestora în incinta cimitirelor şi diminuarea numărului de activităţi ilicite săvârşite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societăţii, prin monitorizarea atentă a comportamentului acestora.