O femeie din cartierul ”9 Mai” a distrus farurile unui autoturism (video)
Astăzi dimineaţă, în jurul orei 5.30, pe strada Vornicel din cartierul ploieştean ”9 Mai” , o femeie (în vârsta de 65 ani) a distrusun  autoturism,  spărgându-i farurile şi parbrizul cu un ciocan.
 
Martorii susţin că aceasta ar fi procedat la fel în urmă cu  două săptămâni, atunci când s-a răzbunat pe auoturismul unui alt locatar.
 
De menţionat ca aceasta se ceartă foarte des cu vecinii, smulge cablurile de internet, sparge uşile acestora, şamd.
Femeia are datorii multe la întreţinere, are un singur copil şi după cum declară unii martori, femeia ar avea probleme psihice.
 
”Bună ziua.Ştiu că este duminică şi vă odihniţi, dar aş dori să vă aduc la cunostina o situaţie anume ce s-a petrecut în această dimineaţă în cartierul ”9 mai”.
Avem o vecină care "s-a răzbunat" pe maşina unui colocatar spărgându-i farurile şi parbrizul cu un ciocan.Asta după ce acum 2 săptămâni a făcut acelaşi lucuru cu nişte bolovani.
Poliţia a venit, a constatat şi a plecat pentru că au fost la usa dumneaei şi nu a răspuns.
Asta nu e tot: ameninţă vecinii de palier că le sparge uşile, a smuls cablurile de internet, are energia electrică oprită dar gazul nu şi loveşte cu obiecte diverse în ţevi. 
Aprinde lumânări în casa, nu doarme.Ne este teamă, sunt oameni în bloc ce au copii!
Cei de la asistenţa socială au venit, au constatat şi au plecat pentru că nu răspunde.Are o rudă, un copil , dar se pare că nu îi pasă.Este restanţieră de luni bune.Are dosar deschis la poliţie,dosar pentru recuperarea restanţelor, plângeri peste plângeri.Autorităţile vin şi constată,atât.Ar trebui să ne dea în cap şi apoi ar interveni?” ne-a scris un locatar.
 
Comunicat IJP Prahova
 
 
La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 5.30, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat din Ploieşti, cu privire la faptul că o femeie ar fi distrus cu o piatră geamurile de la un autoturism parcat în faţa blocului. 
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat pe strada Vornicei unde au identificat autoturismul în cauză, care prezenta mai multe distrugeri la nivelul farurilor. 
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana bănuită este o femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiu, care manifestă un comportament incoerent. 
 
Proprietarul autoturismului a estimat prejudiciul cauzat la o valoare de 2.000 de lei. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Foto ilustrativ