Şoferi prahoveni prinşi la volan fără permis de conducere
La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.8 de poliţie rurală Bălţeşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, un autoturism, care se deplasa pe DJ 102 M. 
 
În urma controlului efectuat a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Ariceştii Rahtivani. 
 
Poliţiştii au procedat la verificarea în bazele de date constatând faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. 
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 
 
 
Tot ieri, în jurul orei 23.10, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie rurală Floreşti în timp ce efectuau atribuţiile de serviciu pe raza satului Filipeştii de Pădure, au oprit pentru control, un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Filipeştii de Pădure. 
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul figura cu permisul de conducere Reţinut. 
 
Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ