Percheziţii in Urlati, la persoane bănuite de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu
Update:
 
În urma administrării probatoriului, faţă de doi dintre bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca mâine să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Stire initiala:
 
Vineri  dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti au efectuat 5 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Percheziţiile au avut loc în oraşul Urlaţi şi într-o comună din judeţ. 
 
Din cercetări, a reieşit faptul că, în cursul nopţii de 30 spre 31 martie a.c., mai mulţi bărbaţi, cu vârste între 25 şi 32 de ani, ar fi intrat în curtea unei unităţi de cazare, din municipiul Ploieşti, pentru a se întâlni cu un alt bărbat care era cazat la acea unitate. 
 
În urma unor discuţii în contradictoriu, între cei 5 bărbaţi şi proprietarii unui imobil, aflat în curtea unităţii de cazare, a izbucnit un conflict spontan. Cei implicaţi s-ar fi agresat reciproc, ulterior, intrând, fără drept, în imobilul anterior menţionat.
 
Astfel, la locaţii au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, şi anume o sabie, o bâtă de baseball, două topoare, precum şi un pistol cu aer comprimat de tip airsoft.
 
La percheziţii au participat poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandrami Mobile Matei Basarab Ploieşti.
Sursa si video:IJP Prahova