Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României a vizitat refugiaţii cazaţi la Centrul de Tranzit CONCORDIA din Ploieşti
 
 
 Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României a făcut ieri o vizită refugiaţilor ucraineni cazaţi la EDU-CAMPUS CONCORDIA în Ploieşti. De la 1 martie, peste 400 de refugiaţi ucrainieni au fost primiţi şi sprijiniţi de către Organizaţia Umanitară CONCORDIA în cele două centre de tranzit de la EDU-CAMPUS Ploieşti şi de la Casa Iuda din Bucureşti.
Principesa Maria a fost întâmpinată de reprezentanţii Organizaţiei Umanitare CONCORDIA şi de voluntarii  Asociaţiei Mozaic Comunitar din Ploieşti. Alteţa Sa Regală a vizitat campusul şi i-a cunoscut pe cei care lucrează îndeaproape zi de zi cu refugiaţii. Totodată a oferit donaţii refugiaţilor cazaţi în campus, a discutat cu aceştia şi şi-a arătat compasiunea faţă de situaţia grea prin care aceştia trec de la începutul războiului. „Alteţa Sa ne-a fost aproape chiar de la începutul războiului şi suntem onoraţi că ne-a vizitat şi în aceste momente provocatoare. În decursul anilor, am simţit întotdeauna sprijinul Principesei Maria, fiind unul din oamenii cu suflet mare care înţelege pe deplin misiunea organizaţiei noastre.” declară Elena Matache, Director Executiv Programe şi Proiecte CONCORDIA România.
De la începutul crizei din Ucraina, Organizaţia Umanitară CONCORDIA, alături de parteneri săi, a ajutat peste 400 de persoane de persoane refugiate, oferind cazare şi mese, consiliere psihologică, produse de igienă şi îmbrăcăminte, acces la servicii medicale, transport şi suport pentru organizarea formalităţilor de transfer către alte destinaţii.
 
Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României a oferit Înaltul Patronaj Organizaţiei Umanitare CONCORDIA cu prilejul principalului eveniment anual de strângere de fonduri, Concertul Caritabil „Pentru ca poveştile  triste să aibă un final fericit!“, în anul 2015.
Cine doreşte să sprijine această iniţiativă, poate face o donaţie online aici https://www.concordia.org.ro/ajuta-si-tu/doneaza-online/ sau în conturile bancare ale Organizaţiei Umanitare CONCORDIA:
RON: RO32 RZBR 0000 0600 0240 8036 |
EUR: RO16 RZBR 0000 0600 0240 8033 |
USD: RO59 RZBR 0000 0600 0240 8035