Un ploieştean a fost depistat de poliţişti în timp ce fura o bicicletă
 
La data de 20 martie a.c., în jurul orei 14.15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe strada Cosminele, un bărbat, care se deplasa pe lângă o bicicletă, fiind în stare vădită de ebrietate.
 
Poliţiştii au procedat la legitimarea persoanei în cauză, neputând să furnizeze date cu privire la stabilirea identităţii sale, aceasta fiind condusă la sediul unităţii pentru verificări.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiu, care nu a putut preciza provenienţa bicicletei, motiv pentru care poliţiştii au desfăşurat verificări în zonă, identificând la scurt timp proprietarul bicicletei.
 
Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, bărbatul păgubit, ar fi lăsat bicicleta neasigurată şi nesupravegheată, în faţa unui magazin, iar după circa 15 minute când a revenit a constatat lipsa acesteia.
 
Bicicleta în valoare de 1500 de lei a fost recuperată şi ulterior restituită proprietarului.
 
În cauză cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti, sub apectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursă: IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ