Politistii prahoveni acuzati pentru ca au agresat  un tanar. Raspunsul IJP Prahova
 
 Joi seară,  într-o secţie de poliţie din oraşul Urlaţi a avut loc un incident într-o secţie de poliţie din Urlaţi.
În urma evenimentului , un minor în vârstă de 16 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de agenţi.
Polirtistii din Urlaţi au chemat minorul la secţie  pentru a da detalii despre un conflict în care fost implicat în timpul orelor, acesta este elev al unui liceu din localitate.
 Potrivit  familiei şi prietenilor, copilul ar  fi fost agresat de poliţişti, fiind lovit îde mai multe ori, în zona abdomenului.
 
Vineri dimineaţă a avut stări de rău şi să acuze dureri, mama sunând la Ambulanţă.
 
Ambulanţa l-a transportat la  Spitalul de Pediatrie Ploieşti.
 
Răspunsul IJP Prahova.
 
”În cursul zilei de azi, o femeie din comună Gornet Cricov a solicitat intervenţia unui echipaj medical, întrucât, fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de către poliţişti. 
 
În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie a.c.,  minorul în cauză a fost invitat la sediul unităţii de poliţie în vederea consilierii acestuia, cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unităţi de învăţământ. 
 
Faţă de aspectele sesizate, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a dispus efectuarea de verificări prin interediul Biroului Control Intern, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.”
 
Foto ilustrativ/ziare.com