Un minor  a fost prins de poliţiştii locali la autogara PLOESTI NORD având asupra lui un cuţit şi un pistol cu aer comprimat
 
În data de 17.03.2022, în jurul orelor 12.40, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică şi Pază, au fost solicitaţi prin dispeceratul instituţiei să se deplaseze la terminalul microbuzelor de pe str. Găgeni, unde  se afla o persoană de sex masculin care avea asupra sa un cuţit. 
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali l-au depistat şi identificat pe numitul D.M.G., în vârstă de 15 ani, domiciliat în Ploieşti. Asupra minorului s-au găsit un cuţit cu lama de aproximativ 17 cm şi un pistol cu aer comprimat aflat în rucsacul acestuia.
Persoana în cauză a fost predată pe bază de proces verbal lucrătorilor din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.
 
”Astăzi, la sediul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un echipaj al Poliţie Locale Ploieşti, însoţit de un minor în vârstă de 15 ani care a fost depistat pe strada Găgeni, din municipiu, având asupra sa un pistol şi un obiect tăietor-înţepător. 
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pistolul pe care minorul îl avea asupra sa era unul de tip Airsoft, fără muniţie, care a fost confiscat de poliţişti.
 
În cauză, faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor, cu amendă în valoare de 1.000 de lei. 
 
Totodată, tatăl minorului a fost invitat la sediul unităţii de poliţie, fiind de asemenea sancţionat şi acesta, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei.” precizează IJP Prahova
 
Sursă:POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI şi IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ