Un bărbat din Mizil a fost găsit împuşcat în cap, în propria casa
 
Miercuri dupa amiaza, in jurul orei 15.00,poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi despre faptul că într-o casa din oraş se află un bărbat (in varsta de 41 ani)  decedat.
 La prima vedere acesta a fost  împuşcat în cap, avand o arma de vânătoare lângă el.
 
Comunicat IJP Prahova:
 
”La data de 16 martie, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi despre faptul că într-o locuinţă din oraş se află un bărbat decedat, la prima vedere împuşcat în cap, cu o arma de vânătoare lângă el. 
 
În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat, de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă.
 
La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”
 
Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Observatorul Prahovean că victima este un bărbat de 41 de ani, care avea permis de vânător.
 
Prima ipoteză luată în calcul este sinuciderea. Bărbatul ar fi avut probleme în căsnicie şi şi-ar fi pus capăt zilelor cu arma de vânătoare.
 
Victima a fost găsită de sora sa, îngrijorată că nu i-a mai răspuns la telefon. Femeia a sunat imediat la 112, dar bărbatul a fost declarat decedat.
 
Sursa:IJP Prahova si observatorulph.ro
 
Foto ilustrativ