PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC
La data de 15 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploieşti au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în judeţul Prahova, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc. 70 de persoane vor fi conduse la sediul unităţii, în vederea audierii.
 
Astfel, începând cu luna iulie 2021, poliţiştii au documentat activitatea unei grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc, în judeţul Prahova.
 
Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi comercializat cannabis şi comprimate de ecstasy către consumatori din judeţul Prahova.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 250 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 7 telefoane mobile, 6.100 de lei, 160 de euro, precum şi bunuri folosite la ambalarea, porţionarea şi consumarea drogurilor.
 
Persoanele vizate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz va dispune măsurile legale în consecinţă.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale şi de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor din cadrul Poliţiei Române.
 
La acţiune, au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.
Sursa:IJP Prahova 
Video:DIICOT/Politia Romana/IJP Prahova