Tânăra dispărută din Ploieşti a fost găsită decedată într-o clădire dezafectată din oraş
Conform IJP Prahova,” la data de 12 martie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa, Vintilă Ionela Mădălina, în vârstă de 36 de ani a plecat voluntar de la domiciliul său din Municipiul Ploieşti şi nu a mai revenit.”
 
Din nefericire, luni seară, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în interiorul unei clădiri dezafectate a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată.
Aceasta fiind indentificata ca Ionela Madalina Vintilă.
 Este vorba de fosta clădire a secţiei nr. 5 de poliţie Ploieşti de pe strada Sondelor. Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violenţă.
 
Mădălina Vintilă era căsătorită şi avea doi copii, unul de 2 ani şi nouă luni, iar cel de-al doilea în vârstă de 5 luni.
 
Comunicat IJP Prahova
 
Poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeaşi dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploieşti.
 
În baza sesizării au fost demarate activităţi de căutare specifice, de către poliţiştii municipiului Ploieşti, dar şi de unităţile abilitate în acest sens.
 
În cursul zilei trecute, în jurul orei 18.00, poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în interiorul unei clădiri dezafectate a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată.
 
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este femeia plecată voluntar la data de 12 martie a.c..
 
Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violenţă, fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti în vederea efectuării necropsiei.
 
Cerecetările vor fi continuate de către poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.