O  familie din  comuna Albeşti Paleologu  a fost atacata de propiul caine
La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală din municipiul Ploieşti s-au prezentat trei persoane, un bărbat în vârstă de 74 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 7 ani, declarând că au fost atacaţi în curtea casei lor, din comuna Albeşti Paleologu, de câinele familiei. 
Din verificări a rezultat faptul că, în seara zilei de 13 martie a.c., câinele a fost lăsat liber în curtea locuinţei, atacând la un moment dat membrii familiei. 
La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, respectiv, dacă proprietarul câinilor a respectat prevederile OUG 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, urmând a se dispune măsuri în consecinţă.
 
În cauză, faţă de proprietar s-a luat măsura sanţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea obligatiei înregistrării câinilor periculoşi în evidenţele poliţiei.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ/stiridecluj.ro