Un sofer din Ploiesti, cercetat pentru infracţiuni rutiere a fost reţinut de poliţiştii Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti
La data de 12 martie a.c, în jurul orei 12.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Mihai Bravu, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiu. 
 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 
 
In urma probatoriului administrat în cauză, a reiesit faptul că, bărbatul ar fi săvârşit aceiaşi infracţiune şi cu aproximativ o lună în urmă, fiind depistat de către poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti conducând autoturismul tot pe strada Mihai Bravu, din municipiu. 
 
Faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive. 
 
În cauză, poliţiştii Secţiei nr.4 de poliţie Ploieşti continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ/ph-online.ro