Un bărbat din Buşteni a fost arestat preventiv pentru tâlhărie
La data de 9 martie a.c., în jurul orei 6.30 poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Buşteni au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 85 de ani, cu privire la faptul că în cursul nopţii trecute, o persoană necunoscută ar fi intrat peste aceasta în casă, cerându-i sub ameninţare bijuterii şi bani, plecând din locuinţă cu 100 de lei.
În baza sesizării s-a constituit de îndată echipa operativă, care în urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate a reuşit, la scurt timp, identificarea persoanei bănuite, în persoana unui bărbat, în vârstă de 43 de ani, din oraşul Buşteni, ulterior fiind condus la unitatea de poliţie pentru audiere.
Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârşit şi alte 2 infracţiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 2.600 de lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate.
În urma administării probatoriului, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
La data de 10 martie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sinaia şi-a însuşit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 43 de ani, din oraşul Buşteni, pe o perioadă de 30 de zile.
 
Sursă:IJP Prahova 
 
Foto ilustrativ/jurnalulph.ro