Asocia┼úia┬áLiga┬áStuden┼úilor┬ádin┬áCentrul Universitar Ploie┼čti s-a alaturat  apelului umanitar lansat de Consiliul Jude┼úean Prahova cu privire la copiii ucraineni institu┼úionaliza┼úi
 
Asocia┼úia Liga Studen┼úilor din Centrul Universitar Ploie┼čti r─âspunde pozitiv apelului umanitar lansat de Consiliul Jude┼úean Prahova cu privire la copiii ucraineni institu┼úionaliza┼úi, prelu┼úi de DGASPC Prahova, care au nevoie de ajutor ┼či vom achizi┼úiona din fonduri proprii 30 seturi – lenjerii de pat (care con┼úin 4 piese: 1 cear┼čaf de pat, 1 cear┼čaf de pilot─â ┼či 2 fe┼úe de pern─â) ┼či 30 de huse de protec┼úie saltea impermeabile de bumbac.
Totodat─â, vom dona  200 litri  de detergent sanitizat pentru suprafe┼úe bazat pe alcool etilic 96%, astfel: 100 de litri c─âtre Complexul de Servicii Comunitare „Raz─â de Soare“ B─âicoi, 50 litri c─âtre Asocia┼úia Pro Vita „Sf Brâncoveanu“ (comuna Pose┼čti) ┼či 50 litri c─âtre Asocia┼úia Pro Vita pentru N─âscu┼úi ┼či Nen─âscu┼úi C.T.F. Riz─âne┼čti (V─âlenii de Munte) pentru asigurarea celor mai bune condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či s─ân─âtate a spa┼úiilor destinate caz─ârii.
Nu în ultimul rând, am lansat campania ,,Construim destine”, care se va desf─â┼čura în perioada 8-10 martie 2022 ┼či care are în prim plan sprijinirea celor 66 de copii, cu implicarea direct─â a  studen┼úilor din  Universit─âtea Petrol-Gaze din Ploie┼čti, a voluntarilor asocia┼úiei noastre ┼či a membrilor comunit─â┼úii academice, care doresc s─â ne sus┼úin─â ini┼úiativa. Oricine poate dona în intervalul orar 13:30-16:00, la sediul asocia┼úiei din Bulevardul Bucure┼čti, nr. 39, UPG Ploie┼čti, C─âminul nr. 3, parter, urm─âtoarele: alimente (ulei, zah─âr, orez, m─âlai), produse de igien─â corporal─â, prosoape, înc─âl┼ú─âminte ┼či haine noi pentru vârstele 5-15 ani, juc─ârii noi sau medicamente uzuale.
„Copil─âria ar trebui s─â fie pentru to┼úi copii cea mai frumoas─â perioad─â a vie┼úii. Când doi adul┼úi se ceart─â, copii vor avea de suferit. Nu sunt de acord cu ce se întâmpl─â în acest moment, dar v─â putem asigura c─â echipa Ligii Studen┼úilor din Centrul Universitar Ploie┼čti este preg─âtit─â s─â se implice activ în comunitatea prahovean─â. Viitorul tuturor tinerilor a fost destabilizat, îns─â nu putem s─â r─âmânem nep─âs─âtori ┼či trebuie s─â ac┼úion─âm.  Momentele în care po┼úi zâmbi din toat─â inima sim┼úindu-te fericit, f─âr─â griji ┼či nevoi, nu ar trebui s─â lipseasc─â din via┼úa nim─ânui. În acest moment ┼čtiu c─â putem s─â oferim un sprijin real acestor copii f─âr─â p─ârin┼úi ┼či s─â le readucem zâmbetul pe buze. Fac un apel la to┼úi cei care pot ajut─â în aceast─â perioad─â s─â o fac─â. Nu uita┼úi! Puterea este la TINEri.” – drd.ing. Ailene Vasile, Pre┼čedintele Ligii Studen┼úilor din Centrul Universitar Ploie┼čti.
 
Sursa:Comunicat Asocia┼úia Liga Studen┼úilor din Centrul Universitar Ploie┼čti