Un prahovean a fost reţinut de poliţişti pentru  lipsire de libertate în mod ilegal şi viol
La data de 2 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în judeţul Prahova, la o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. 1 mandat de aducere a fost pus în executare. 
 
În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Ploieşti a fost sesizată de către o tânără în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în data de 13 ianuarie a.c., ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal, într-un apartament din municipiul Ploieşti, de către un bărbat.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă.
 
În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 54 de ani s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive. 
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.
 
Sursa:IJP PRAHOVA
 
Foto cu caracter ilustrativ