Depistaţi la volan de poliţiştii  prahoveni, deşi aveau permisul de conducere suspendat sau se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice
 La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 11:00, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe DN1 A,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Cărbuneşti. 
Din discuţiile purtate cu bărbatul, poliţiştii au constatat faptul că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Seara trecută, în jurul orei 20:00, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră,  poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au oprit, pentru control, pe strada Romană din municipiu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din oraşul Boldeşti Scăieni. 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricţii-SUSPENDAT. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
 
Sursa:IJP Prahova
 
Foto ilustrativ/ph-online.ro