Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Consiliul Judeţean Prahova şi la sediul instituţiei tradiţionala expoziţie ”Măiestrii de primăvară”
 
Cu ocazia Sărbătorii Mărţişorului, în zilele de 25 şi 28 februarie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Consiliul Judeţean Prahova şi la sediul instituţiei tradiţionala expoziţie ”Măiestrii de primăvară”, în cadrul căreia vor fi prezentate mărţişoarele viu colorate, felicitările şi obiectele realizate în cadrul unităţilor de protecţie pentru copii şi adulţi.
Scopul acestui eveniment este acela de a sărbători venirea primăverii şi de a promova creaţiile realizate cu multă migală şi îndemânare de către pricepuţii artizani din unităţile de protecţie din structura instituţiei (Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Andrei” Ploieşti, Complexul de Servicii Comunitare ”Cireşarii” Ploieşti, Complexul de Servicii Comunitare Sinaia, Complexul de Servicii  Comunitare ”Sf. Maria” Vălenii de Munte, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropshiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Urlaţi).
Mărţişoarele handmade, felicitările şi obiectele artizanale vor putea fi admirate la sediul Consiliului Judeţean Prahova în data de 25.02.2022 – începând cu ora 09:00 şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, în data de 28.02.2022, unde vă aşteptăm să ne fiţi alături şi să vizitaţi standul nostru expoziţional.
 
Sursa:Comunicat  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova