Infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţiştii din Prahova
 
 
La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 21.00 poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Bărcăneşti, au oprit pentru control un autoturism, care circula pe direcţia de deplasare Bucureşti către Ploieşti. 
Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Puchenii Mari.
În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice cu restricţii – SUSPENDAT.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 6.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Comarnic, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier în oraş, au oprit pentru control un autoturism, care circula din direcţia comunei Secăria către DN1.
Întrucât bărbatul aflat la volan emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,52 Mg/L alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
În cauză, bărbatului de 32 de ani, din oraşul Comarnic i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. 
 
Sursa:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ