Cadravul unui bărbat nu a fost indentificat. Apelul Poliţiei
 
La data de 25 noiembrie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sinaia au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că în zona împădurită a staţiunii Sinaia, în punctul  ,,Valea lui Bogdan”  a găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat. 
 
În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condiţiilor ce au dus la decesul bărbatului cât şi a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni, decesul survenind din cauze naturale. 
 
Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălţime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaştri, păr scurt blond/roşcat, barbă, dentiţie incompletă. 
 
La momentul depistării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou turquoise,  bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru.
 
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la stabilirea identităţii bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Sursă: IJP Prahova