Un şofer beat a produs un accident rutier pe strada Bobâlna din Ploieşti
 
” La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Ploieşti s-a produs un accident rutier.
 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că un tânăr de 18 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bobâlna din municipiu, ajuns în dreptul unei treceri de pietoni este acroşat în partea din spate de către un alt autoturism, acesta din urmă intrând în coliziune cu un altul parcat pe trotuar şi cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice.
 
Conducătorul auto de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Celălalt conducător auto, în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind testat cu aparatul etilotest care a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.” precizează IJP Prahova.
 
Conform ISU Prahova, au fost implicate 3 autoturisme (1 fiind parcat) şi 3 persoane.
Unul dintre pasageri a fost descarcerat de pompieri (un bărbat în vârstă 35 ani, semiconştient, acesta a prezentat TCC şi traumatism membre inferioare).
Ulterior, a fost transportat la spital.
 
Sursă: IJP şi ISU Prahova
 
Foto: ISU Prahova