Un grup de suporteri ai lupilor galbeni au adus un omagiu pentru Colectiv
 
 
O parte din suporterii echipei Petrolul Ploieşti (din  Peluza Latină), au adus un omagiu victimelor de la Colectiv, la 2 ani de la tragicul eveniment din data de 30 octombrie 2015, atunci când la clubul din Capitală a izbucnit un incendiu devastator, în urma căruia au decedat 64 de oameni.
 
Luni seara, 30 de “latini “s-au întâlnit în fata Primăriei mun. Ploieşti, au aprins candele si lumanari , apoi s-au deplasat pe scările Palatului Culturii acolo unde au ţinut un moment de reculegere şi au afişat un banner cu mesajul “ "2 ANI DE LA #COLECTIV NIMENI N-A FĂCUT NIMIC, ACELAŞI SISTEM ÎNVECHIT". 
 
În altă ordine de idei, conform unei postări de pe pagina de facebook aceştia au rămas cu un gust amar, deoarece a fost prezenta puţină lume.
 
 
“Prezenţi în această seară, pe treptele de la Palatul Culturii, pentru a comemora victimele tragediei din clubul Colectiv. 
Rămaşi cu un gust amar, văzând cât de putină lume este prezentă şi cât de repede uităm, am afişat următorul mesaj:
- "2 ANI DE LA #COLECTIV NIMENI N-A FĂCUT NIMIC, ACELAŞI SISTEM ÎNVECHIT". 
Au trecut aproape doi ani de la incendiul din clubul Colectiv, iar problemele din sistemul sanitar par să fie din ce în ce mai grave şi nimeni nu mişca un băţ pentru a remedia acest lucru.
Ne dăm seama pe zi ce trece că este vina noastră şi numai a noastră că nu înfruntam acest sistem defect ci îl acceptăm, dar sperăm şi vom lupta pentru un viitor mai bun până la ultimul om.
Înainte Tineri, înainte Români, înainte Latini! “
 
Foto: Peluza Latină (B.M.G.)