Un bărbat din Filipeştii de Pădure a  tăiat şi sustras un arbore din zona Valea Palăngii
 La data de 3 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti au identificat o persoană bănuită de săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori. 
 
În fapt, la data de 2 februarie a.c., a.c., la sediul poliţiei s-a prezentat un reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Câmpina, care a declarat faptul că a sesizat faptul că, persoane necunoscute ar fi tăiat şi sustras un arbore din zona Valea Palăngii, comună Floreşti, ce aparţine Ocolului Silvic Câmpina.
 
În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat din comună Filipeştii de Pădure. 
 
Tot ieri, poliţiştii au pus în executaree un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului,  unde a fost găsit materialul lemnos sustras în cantitatea de 2, 05 mc, evaluat la suma de aproximativ 2,307 lei, fiind totodată identificat şi motoferăstrăul utilizat la tăierea şi fasonarea copacului. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de de tăiere fără drept şi furt de arbori.
Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Sursă:IPJ Prahova
 
Foto ilustrativ/adevarul.ro