UPDATE:O femeie a fost găsită decedată pe un teren din apropierea unei case din Slănic
UPDATE:
Faţă de bărbatul de 43 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi violenţă în familie.
STIRE INITIALA:
 
 
La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 8.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au fost sesizaţi, cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată pe un teren din apropierea unei locuinţe din oraşul Slănic.
 
La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice.
 
Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată în apropierea locuinţei sale.
 
Medicul legist, ajuns la faţa locului nu s-a putut pronunţa cu privire la o eventuală legătură de cauzalitate între leziunile vizibile şi deces.
 
Concubinul femeii se află la acest moment în custodia poliţiştilor, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.
 
Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor concrete şi a cauzelor ce au determinat decesul persoanei în cauză.
 
Sursă: IJP Prahova
Foto ilustrativ