PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE ÎNŞELĂCIUNE
În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, în oraşul Urlaţi, judeţul Prahova, în oraşul Titu şi în comuna Potlogi, ambele din judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de înşelăciune. 
Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Oraşul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanţii unui spital, iar fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav şi i-ar fi solicitat şi obţinut de la aceasta 21.000 de lei şi 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale.
La sediul unităţii de poliţie, au fost conduse, în vederea audierii, 5 persoane: 3 bărbaţi cu vârstele de 20, 28, respectiv 29 de ani, o femeie, în vârstă de 47 de ani şi o minoră, de 16 ani.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate 5 telefoane mobile, 1.500 de lei şi 500 de euro.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova, precum şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.
 
Sursa:IJP Prahova