Un tânăr din Câmpina a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat
 
La data de 28 ianuarie a.c. poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au reţinut un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
În fapt la data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o angajată a unei societăţi comerciale din municipiul Câmpina, despre faptul că pe timpul nopţii, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta magazinului şi ar fi sustras 10 pachete de ţigări, o sticlă cu băutură alcoolică dar şi 520 de lei dintr-un sertar.
 
În urma activităţilor desfăşurate şi a probatoriului administrat, persoanele bănuite au fost identificate, fiind vorba de doi tineri cu vârstele de 18 şi respectiv 19 ani, ambii din Municipiul Câmpina.
 
Cu ocazia audierii, cei doi au recunoscut faptele comise, iar faţă de tânărul de 18 ani s-a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la infracţiunea de furt calificat.
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ